MIV: Presentatie/ Werkplaats

Vorige post hierover: MIV Poll

Ik heb al besloten, in mijn post BP.5. Testen, dat ik mijn bachelorproef ga digitaliseren en dus het zou volgens mij een logische stap zijn om dit ook digitaal te tonen. Dit betekent dus screensharen volgens mij.
Dit, of een pre-recordet filmpje waar ik de gebruiker er doorheen gids, maar ik vind het persoonlijk leuker wanneer je als gebruiker zelf er mee kunt werken dan iemand anders het zien doen.
Hetzelfde gaat voor mijn proces, wat ik persoonlijk ook een deel vind van de bachelorproef, liefst zou ik die op een gelijkaardige manier presenteren.

Voorbeeld hoe proces kan aangeduid worden op een test
Een aparte pagina gedediceerd aan het presenteren van het proces, hier zou eventueel een volledige lijst van bronnen kunnen geplaatst worden.
Onderste beelden tonen wat er gebeurt als je van de home pagina naar pagina ‘Werkproces’ gaat.

Het zou interessant zijn om er voor te zorgen dat mijn werk de grootste focus krijgt, maar misschien zou het ook goed zijn om mijn gezicht te zien terwijl ik presenteer? Dit ga ik uitzoeken. (ik heb een camera, maar geen weet of die dat zou kunnen doen) Dan is er misschien meer de jury-feeling dan een ‘gewone call’ via Collaborate.

Ik bedoel iets zoals het beeld hieronder

Op dit moment is bij mij nog altijd de vraag of HTML/CSS (dus een echte renditie) gaat lukken, of dat het een simulatie gaat worden. In het geval dat het echt werkt, zou ik een manier moeten vinden om het gedeeld te krijgen met alle betrokken partijen, is het volgens mij een oplossing, door het via een publieke website te doen. Maar als het een simulatie wordt, zal ik misschien hier en daar filmpjes tonen hoe het zou werken.

One thought on “MIV: Presentatie/ Werkplaats”

  1. Dit hebben we al tijdens je presentatie via Collaborate besproken. Even kort over je post hier: “pre-recordet filmpje”, “aparte pagina gedediceerd” en “een echte renditie” bevatten woorden die spreektaal zijn maar ik niet goed begrijp.
    Ook schrijf je dit; “(ik heb een camera, maar geen weet of die dat zou kunnen doen)”, dit test je dan best ver op voorhand.
    Zowel een HTML/CSS website als een simulatie (Adobe XD) kan je ‘online’ tonen en delen met anderen. Het tonen en delen van deze ‘code’ en ‘tools’ is de reden waarom deze bestaan. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *