MIV: Afronding

Vorige post: MIV: Presentatie/Werkplaats

Hierbij mijn zitplek wanneer ik 23/6 mijn jury moment ga hebben:

Een neutrale achtergrond en goede internet connectie, het is ook genoeg afgelegen van de rest van het huis zodat ze me niet per ongeluk onderbreken bij mijn presentatie.

Mijn werk is te zien in een werkende Adobe XD link die 2 dagen op voorhand zal gestuurd worden via mail, of gepost op mijn WordPress blog.

Ik ga de Collaborate screen-sharing tool gebruiken, en ook webcam aandoen aan mijn kant om mijn 19 pagina print te laten zien, maar verder gebeurt het vooral door naar het scherm te kijken. Geen vooraf gefilmd stuk, de bedoeling zou zijn dat alles live gebeurt.
Omdat mijn werkproces te zien gaat zijn in mijn eindresultaat (een link naar een andere pagina) ga ik dit tonen en uitleggen terwijl ik het overloop.

Bedoeling is om eerst door mijn werkproces te gaan en keuzes uit te leggen, voor ik dan het eindresultaat nog eens laat zien. Van daaruit beantwoord ik dan eventuele vragen.

Aanzet vorige post:

Na deze aanzet, vond ik dat ik hiermee moest doorgaan omdat het in dezelfde ‘format’ is zoals mijn tijdslijn.
Het volgt de volgorde en structuur van mijn bachelorproef thesis, maar eerder meer beeld dan tekst.
Door verticaal te scrollen, ontdekt men verschillende hoofdstukken, en horizontaal kan men scrollen om meer te weten te komen per hoofdstuk.

Ik wil het clean houden zonder het te complex te maken om te lezen.

De beelden zitten nog niet op een grid, dit komt nog, maar het komt al heel dichtbij bij wat ik in gedachten had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *