Micro IV – (werk)plaats

Door recente wijzigingen die buiten mijn macht liggen, gaat het uitvoeren van mijn interactieve website niet meer door. Daarom moet ik een andere manier zoeken die ervoor zorgt dat niet al mijn werk en onderzoek in het water vallen, en toch nog het één en ander kan ‘recupereren’.

Ik ben momenteel bezig in Adobe XD, waar ik hoogstwaarschijnlijk zal bij blijven als eindproduct.

De plaats lijkt mij vrij duidelijk te zijn; aangezien er geen jury op school zal plaatsvinden, zal de presentatie zich in mijn thuis bevinden. (of dat op kot is, of op mijn thuisadres, hangt af van de maatregelen en mijn ouders).

De manier van verloop weet ik nog niet zeker: het meest logische lijkt mij dat jullie een link krijgen (adobe XD presentatie die de website ‘vervangt’), deze link op voorhand ook kunnen bekijken en gebruiken, zodat dit niet voor de eerste keer wordt gezien op de jury.

Verder denk ik nog aan een fysieke presentatie. Helaas heeft mijn partner mijn eerste kartonnen testje vernietigd – denkende dat het bij het afval mocht. De fysieke presentatie zou zich kunnen voordoen als poster of kleine installatie. Deze factor is nog niet helemaal zeker of het ook uit te voeren valt binnen de tijd die ik heb (de drastische veranderingen die er zijn gebeurt zet me wel een paar stappen terug). Dit ‘extraatje’ is meer voor persoonlijke ‘satifcation’, om toch iets fysiek te hebben als herinnering.
–> valt nog verder te bepalen.

Wat het verhaal betreft: ik zal een korte doorloop doen van alles wat ik heb onderzocht – om mijn proces in te leiden. Beginnende bij het begin. Een zo lineair mogelijk gegeven. Het onderwerp bepalen -> de data vinden -> de data verwerken (met crombez) -> visualisatie onderzoek -> interactiviteit onderzoek -> visualisatie tests, verhoudingen zien -> eindproduct.

Technisch voorzie ik ook een extra camera die evt. externe zaken kan tonen, bijvoorbeeld het fysieke ‘extraatje’. Valt te zien of dit nodig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *