Categories
Uncategorised

MInD 3Ba — videoBlog 03

7 replies on “videoBlog 03”

Hey Robbe!
Op 7:10 heb je die bar-charts die je wil toepassen. Je moest nog een manier vinden om die er allemaal op te krijgen. Wat als je de bar-charts horizontaal laat lopen ipv verticaal. Dan kan je de lengte van het scherm gebruiken voor alle landen, en de breedte van het scherm voor de kwantiteit…?

Ook: is het nodig om alle 700-en…. kernreactoren in de waffle chart te zetten? Aangezien het zo’n groot getal is valt die al snel buiten de viewport & gaat al die moeite misschien verloren omdat er geen overzicht is daarin…
Kweet niet in hoeverre dat voor jou mogelijk is (aangezien ik zie dat er daar slechts 2rode vakjes zijn in héél die boel zitten…(12:10))

Erg fijne video trouwens!
Ik weet wat te doen om te poster te krijgen 🙂 Hilde overvallen

als Robbe die poster in pdf aan mij bezorgd alvorens hij m definitief en op groot formaat laat printen, kan ik nog wat eindredactie doen, en als de poster écht goed is, aan LUCA vragen om een mooie print aan elk van jullie te bezorgen…
Dan hoef je geen criminele daden te plegen, sjarlot 🙂

Robbe, denk je niet dat je al genoeg reclame hebt gemaakt door telkens je FIXY te tonen na elke presentatie in de klas? :p

Brinton is een heel interessante figuur, die hier in europa al eens over t hoofd gezien wordt door de aandacht die hier is voor Von Neurath 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *